Шоуменът Къци Вапцаров загърби благоприличието и на стари години стана

...
Шоуменът Къци Вапцаров загърби благоприличието и на стари години стана
Коментари Харесай

Къци лъсна по бели гащи

Шоуменът Къци Вапцаров загърби благоприличието и на остарели години стана безусловно за смях. Тв легендата лъсна по бели гащи поради един от облиците си в "Като две капки вода ".

Резилът му обаче го възнагради и точно заради тази причина стана победител в последното издание на шоуто на Нова телевизия. Вапцаров влезе в кожата на Майли Сайръс и бе видоизменен до неразбираемост. Продуцентите на продукцията обаче трансфораха присъединяване му в сеир, в сравнение с в реплика. Повече от пет минути мистър Риск печели, риск губи обикаляше сцената по бели гащи, а гледката провокира повече смях, въпреки и публиката бурно да го приветства поради смелостта да се появи тъкмо в този тип.



Дори Фънки се надигна от скамейката на журито и отиде персонално да поздрави Къцамун, който в действителност даде всичко от себе си за осъществяването на Wrecking ball. Въпреки замисъла на "Капките ", изявата му несъмнено можеше да бъде много по-цензурирана. Но очевидно продуцентите са търсели тъкмо резултата на бруталната изцепка, която унизи победсителя.



Къци вложи сърце и душа в осъществяването. Докато пееше той бе с бял потник и бели слипчета, точно като Сайръс в клипа, само че след това смъкна бельото си и се хвърли върху огромна топка. Той остана по телесна прашка в физически цвят, която създаваше усещане, че е изцяло гол.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР