Шоуменът и президент на Локомотив (Дряново) Тодор Георгиев бе гост

...
Шоуменът и президент на Локомотив (Дряново) Тодор Георгиев бе гост
Коментари Харесай

Теди Джорджо: Искам да създадем новите Пламен Николов и Станислав Генчев

Шоуменът и президент на Локомотив (Дряново) Тодор Георгиев бе посетител в студиото на Sportal TV . Теди Джорджо приказва за развиването на българския футбол в региона. Силният човек в Дряново обърна особено внимание на спорта.
 Шоуменът и президент на Локомотив Дряново Теди Джорджо посетител в студиото на Sportal.bg
“Станахме първи в групата с мъжкия внушителен тим, само че ние, новото управление нямахме юридическото право да подадем поръчка за Трета лига. Нашата политика е да развиваме клуба с момчета от Дряново. Готови сме да нападаме Трета лига, тъй като имаме страхотни бази. Все още обаче не сме подготвени финансово. В школата на Локо (Дряново) има над 90 деца. Искаме да създадем новите Пламен Николов и Станислав Генчев”, съобщи Георгиев пред Sportal.bg.

“Създали сме отлични условия за подготовка. Играчите имат нужната екипировка, треньорите също са значима част от всичко, което се случва. Имаме огромна обич и предпочитание. Обръщаме повече внимание на дребните, това е нашата огромна цел”, добави още той.
 Шоуменът и президент на Локомотив Дряново Теди Джорджо посетител в студиото на Sportal.bg
Тодор Георгиев разкри и сумата, която той е събрал в националната идея за закупуване на клубен рейс.

“Имаме събрани 37 хиляди лв. и към този момент имаме рейс. Благодарим на всички, които помогнаха. В края на месец юни ще има благотворителен концерт. Ще има втори мач на звездите. Организацията на това събитие е доста голяма”, разкри Теди Джорджо.

ГАЛЕРИЯ

Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР