Шоуменът и новоизлюпен политик Слави Трифонов най-накрая изплю камъчето за

...
Шоуменът и новоизлюпен политик Слави Трифонов най-накрая изплю камъчето за
Коментари Харесай

Дългия най-накрая изплю камъчето за раздялата

 Шоуменът и новоизлюпен политик Слави Трифонов най-сетне изплю камъчето за раздялата си с bTV. Той призна, че тя е предизвикана от финансови подбуди. В апел към евентуалните рекламодатели на новата си телевизия " 7/8 ТВ " той разгласи, че " Шоуто на Слави " е можело да продължи в ефирната телевизия и след 19-а годишнина на вечерното предаване, само че в един миг това щяло да коства на него и екипа му непреодолими взаимни отстъпки и от морално, и от парично естество. Дългия се оплака, че рекламите, които е обезпечил на националната Би Ти Ви, отивали напълно за нея и съвсем нищо не стигало до него и подчинените му. 

" Благодарение на вашите реклами в " Шоуто на Слави ", малкия екран получаваше големи доходи. Малка част от тези доходи малкия екран влагаше и в самото шоу, с цел да може уважаемите фенове да получат колкото се може по-качествено наличие. За страдание, с последните няколко мениджмънта на bTV нямахме съвсем никакви допирни точки - нито във връзка с правене на бизнес и на вложение в наличие, нито във връзка с разбиранията ни за независимост на словото.

" Шоуто на Слави " можеше да продължи да се излъчва по bTV и след деветнайстата година, само че на цената на голям компромис. Компромис, който не може да си позволим - нито в честен, нито в бизнес проект. Затова аз и моят екип взехме решение да предприемем нов опит, да отправим ново предизвикателство пред себе си. И това предизвикателство е основаването на наша, лична телевизия ", написа Трифонов във фейсбук. 

В апела си към рекламодателите и рекламните организации той още веднъж подчертава върху високата гледаемост на кабеларката му. " Имам информация, че от идната седмица най-малко една от двете " приети " пийпълметрични организации ще стартират да мерят рейтинга на " 7/8 ТВ ". Отсега обаче мога да се обзаложа, че те ще дават към 1% рейтинг на " 7/8 ТВ ". Това евентуално ще ви предадат и вашите медиатори, рекламните организации: " Тия ги гледат към 1%. " А това е машинация. Това е подправен обаян кръг, в който сме въвлечени както ние, по този начин и вие. А евентуално и вашите медиатори ", написа още Дългия в апела си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР