Шоуменът и лидер на Има такъв народ Станислав Трифонов пак

...
Шоуменът и лидер на Има такъв народ Станислав Трифонов пак
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: президентската република на Слави и газовите вълнения на президентското правителство

Шоуменът и водач на " ИТН " Станислав Трифонов отново ще прави референдум. Този път за това дали България да не стане президентска република. Това си желание Трифонов разгласи в малко, само че изпълнено с драматизъм, в т. ч. посредством музикално оформление, изказване, предавано по партийната телевизия и фейсбук каналите на партията му.

От " Русия не си извършва контракта " до " молим се на " Газпром " да ни пусне газа ". Гарантирано - единствено в България. 

И като сме на тематика Русия - борбата сред проруските президентски министри и проруската Корнелия Нинова по тематиката " държавен оръжеен бизнес " влезе в нова фаза. 

Бойко Борисов - индивидът, който си сменя мнението за дни. Днес се постара да потвърди, че при него нещата са тъкмо такива, повтаряйки тезата на служебния министър. 

Бой на... две ромски семейства. Участват и калашници, а има и жертви. 

Запорожката атомна електроцентрала през днешния ден беше още веднъж обвързвана с електропреносната мрежа, откакто през вчерашния ден беше изключена от нея, заяви украинската компания оператор " Енергоатом ". Май ни се размина нуклеарната покруса. 

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още  В помощ на бебета и деца - Програма Храни обезпечава бебешки пелени и ваучери за храна
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР