Шоуменът и бодибилдър Киро Скалата ще бъде специален гост в

...
Шоуменът и бодибилдър Киро Скалата ще бъде специален гост в
Коментари Харесай

Киро Скалата търси услуга от доцент Мазов в новите епизоди на „Откраднат живот“

Шоуменът и бодибилдър Киро Скалата ще бъде специфичен посетител в новите епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ . Скалата ще влезе в ролята на дълготраен другар на доцент Мазов, който ще се появи за услуга в болничното заведение. „ Киро Скалата ще влезе в познатия за феновете имидж, само че ще провокира доста изненадващи обстановки. В желанието му да се отблагодари за помощта на доцент Мазов, даже ще усложни някои от връзките в болничното заведение – за сметка на това ще провокира усмивки в феновете “, споделят от екипа на хитовия медицински сериал.
 Киро Скалата и доцент Мазов NOVA
Тази седмица недоразуменията в болничното заведение ще продължат да основават ужас измежду лекарите. Тайната на сестра Райкова ще бъде оповестена на целия екип в болничното заведение, което ще докара до нови конфликти сред полюсните отзиви по тематиката. Доктор Хинова ще потърси съответни отговори от лекар Владов, който ще би трябвало да обясни възприятията си и опцията да се впусне в нова връзка. Огорчена от Тони Ковачев, Албена ще се впусне в случка с различен доктор от болничното заведение. Ситуацията бързо ще бъде разкрита от другите лекари, а следствията от изневярата ще допрян други хора от обкръжението им. Междувременно Кая и Христо ще се впуснат в необикновена конкуренция, която ще бъде последвана от разнообразни номера, трансформирайки отделението в игрално поле.

Дали лекар Огнянова е бременна и ще принудят ли новите условия Кая да напусне болничното заведение ще научите в новите епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “, от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР