Шотландският гранд Селтик привлече вратаря Фрейзър Форстър от Саутхамптън. “Детелините”

...
Шотландският гранд Селтик привлече вратаря Фрейзър Форстър от Саутхамптън. “Детелините”
Коментари Харесай

Селтик се подсили с бивш английски национал

Шотландският гранд Селтик притегли вратаря Фрейзър Форстър от Саутхамптън. “Детелините” оповестиха новината късно нощес, след успеха над АИК с 2:0 в Лига Европа.

Форстър ще играе на “Селтик Парк” чартърен до края на сезона. От клуба не разкриха дали в контракта е включена уговорка за откупуването на някогашния британски национал.

Това няма да е първи престой за Форстър при “зелено-белите”. Той беше част от отбора сред 2010 и 2014 година, след което мина в Саутхамптън против 12,5 млн. евро. През предишния сезон 31-годишният пазач взе присъединяване единствено в един мач от Висшата лига и позволи три гола. В кариерата си той е играл още за Нюкасъл, Стокпорт, Бристол Роувърс и Норич. Има 6 мача за националния тим на Англия.

“Усещането е като че ли се връщам вкъщи. Нямам самообладание да стартира да упражнявам и да играя. Познавам доста от момчетата, тъй че няма да имам никакви проблеми”, съобщи щастливият Форстър. Лига Европа final кръг, четвъртък 22 август  Селтик 2:0краен резулат  АИК Стокхолм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР