Шотландският гранд Глазгоу Рейнджърс планира да вземе под наем полузащитника

...
Шотландският гранд Глазгоу Рейнджърс планира да вземе под наем полузащитника
Коментари Харесай

Рейнджърс оглежда пореден халф на Ливърпул за наем

Шотландският гранд Глазгоу Рейнджърс възнамерява да вземе чартърен полузащитника на Ливърпул Хърби Кейн през идния трансферен прозорец. Емблематичният клуб от столицата на Шотландия следи 21-годишния халф от лятото, само че в този момент е към този момент подготвен да предложи оферта чартърен на европейския футболен първенец за Кейн.

Английското издание на Football Insider твърди, че персонално мениджърът на „ сините” – Стивън Джерард, е настоял за укрепване на халфовата линия в опита на отбора да се бори за купата на островитянската страна. Очаква се също по този начин Анди Кинг и Грег Дохърти да изоставен „ Айброкс”, което също ускорява изказванията на медията, че Рейнджърс ще търси нови попълнения в средата на линията. Кейн бе титуляр при загубата с 0:5 на Ливърпул от Астън Вила за Купата на Лигата по-рано през седмицата, като това бе вторият му мач за главния тим на мърсисайдци, откакто през предходната акция прекара кариерата си в третодивизионния Донкастър Роувърс, където изигра 39 мача в лигата и още 10 в другите купи.

Игралият за юношеските обединения на Англия има седем гола и 10 асистенции във всички шампионати. Ако договорката се случи, то ливърпулската инвазия при Джерард ще продължи, откакто той закупи Райън Кент, Овие Еджария и Шейи Оджо през лятото.

Твърди се също по този начин, че интерес към Хърби Кейн има и от Суонси Сити и Хъл Сити, които желаят също да го привлекат в своите сформира.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР