Шотландската екшън звезда Джерард Бътлър, който отново пристигна на снимки

...
Шотландската екшън звезда Джерард Бътлър, който отново пристигна на снимки
Коментари Харесай

Жрицата Джамира хвърли бомба: Джерард Бътлър люби групово мен и още 5 мацки цяла нощ срещу $5000!

Шотландската екшън звезда Джерард Бътлър, който още веднъж дойде на фотоси у нас, ощастливи освен киноманците, само че и жриците на платената обич, разбра HotArena.

Елитната компаньонка Джамира показа извънредно пред „ Таблоид “, че артистът е спретнал грандиозна оргия с шест девойки в хотелския си апартамент предходната сряда, на която се показал на забележително равнище.

Свикнала съм нормално такива напомпани мускуляги да имат напълно дребни и меки пишлета, унищожени от анаболите. При Джерард обаче няма такива работи. Явно в Холивуд одобряват надалеч по-качествени субстанции “, установи работещото момиче.

Джамира твърди, че Бътлър безусловно я е разпорил, като половият му вкус можел да се съпостави с този на 18-годишен военнослужещ от славните години на Народната република.

 

„ Почиваше си единствено по 15-ина минути, караше ни да танцуваме, едвам изпуши една цигара и да одобри всякакви екстри с нослето. След това ни изреждаше още веднъж “, клюкари компаньонката.

Въпреки суперлативите й, в едно отношение Джерард доста я разочаровал – имал желания към ромския етнос . Три от шестте гостенки в стаята му били от тъмната багра, само че несъмнено – от най-високия клас, който може да се откри в София. След като ги използвал групово, Бътлър изпратил девойките без стотинка бакшиш. Пакетната им цена била $5000 и артистът пресметнал, че това им е изцяло задоволително.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР