Шотландия помете Албания с 4:0 като гост и запази шансове

...
Шотландия помете Албания с 4:0 като гост и запази шансове
Коментари Харесай

Шотландия помете Албания, всичко ще се реши в последния мач

Шотландия опустоши Албания с 4:0 като посетител и резервира шансове да се бори за първото място в Група 1 в Лига “С” на Лигата на нациите. Така Шотландия събра 6 точки и е на втора позиция в класирането в групата, само че е хазаин на водача Израел в решаващия финален мач на 20 ноември. Израел също е с 6 точки, като победи с 2:1 Шотландия в Хайфа през октомври.

Тази вечер щотландците излязоха напред в резултата още в 14-ата минута с гол на Райън Фрейзър, който с акуратен изстрел изпрати топката в долния ляв ъгъл на Етрит Бериша. В 22-ата минута нещата се усложниха за домакините от Албания, които останаха с човек по-малко на терена. Червен картон си изкара Мергим Маврай, който първо бе украсен в жълто, а незабавно по-късно си изпусна нервите и бе отхвърлен от игра.

Шотландците се възползваха по най-хубавия метод от по този начин създалата се обстановка и във втората минута на добавеното време на първата част вкараха втори гол. Негов създател стана Стивън Флетчър от дузпа. В 55-ата минута пък Джеймс Форест бе прецизен за 0:3, откакто напредна в половината на домакините и остана самичък против Бериша. В 68-ата минута Форест осъществя второто си попадение в срещата, с което и оформи крайния резултат.

АЛБАНИЯ - ШОТЛАНДИЯ 0:4
0:1 Фрейзър (14)
0:2 Флетчър (45+2-дузпа)
0:3 Форест (55)
0:4 Форест (68)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Лига на нациите 5 кръг, събота 17 ноември  Албания 0:4краен резулат  Шотландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР