Шотландия победи с 3:0 Украйна в отложен мач от първия

...
Шотландия победи с 3:0 Украйна в отложен мач от първия
Коментари Харесай

Шотландия взе реванш от Украйна с три гола за 20 минути

Шотландия победи с 3:0 Украйна в отсрочен мач от първия кръг в Лигата на нациите. Джон Макгин откри резултата в 70-ата минута, а до края резервата Линдън Дайкс означи още две попадения за " гайдарите ". Шотландците бяха по-добрият тим под дъжда на " Хемпдън Парк " и справедливо стигнаха до триумфа, който ги изкачи на върха в група 1 на Лига " B ".

С този триумф домакините взеха реванш от противника, който ги отстрани отново на „ Хемпдън Парк “ през юни в полуфинален плейоф за Световното състезание.

Предвид развоя на мача сходна развръзка не изглеждаше изключително евентуална, откакто до 70-ата минута резултатът бе 0:0, въпреки че домакините играеха по-добре.

Точно тогава обаче, Джон Макгин съумя да овладее в наказателното поле и да вкара с удар по земя в долния ляв ъгъл на вратата на противника. Оттам-нататък всичко за Украйна завърши.

На сцената излезе Линдън Дайкс, който вкара два пъти с глава след корнери в 80 и 87-ата минута, с цел да направи триумфа безапелационен. В последна сметка украинците нямаха прецизен удар към вратата на съперника, до момента в който шотландците имаха 8 и общо 24.

Така те към този момент са водачи в групата си с 9 точки и в случай че запазят позицията си ще се изкачат в елитната дивизия, до момента в който Украйна остава със 7. В събота Шотландия приема Република Ирландия, а идващия вторник гостува на Украйна в евентуален решителен конфликт. Преди това украинците ще играят и против Армения. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР