Шотландия победи с 3:0 Украйна в отложен мач от първия

...
Шотландия победи с 3:0 Украйна в отложен мач от първия
Коментари Харесай

Шотландия победи Украйна с 3:0 в отложен мач от Лигата на нациите

Шотландия победи с 3:0 Украйна в отсрочен мач от първия кръг в Лигата на нациите и оглави класирането в група 1 на Лига " B " с актив от 9 точки. Двубоят стартира с едноминутно безмълвие в памет на анклийската кралица Елизабет Втора.

Анатолий Трубин избави удар на Че Адамс в 10-ата минута. В 20-ата минута пропуск направи Кристи, а след него и Армстронг не съумя да преодолее вратаря на гостите.

До края на полувремето домакините пропиляха няколко благоприятни условия за разкриване на резултата посредством Макгин и Че Адамс.

След почивката домакините постановиха превъзходството си на терена. В 58-ата минута Макгин стреля рисково, само че Трубин избави. В 60-ата Армстронг шутира на сантиметри от задачата, а малко по-късно Че Адамс уцели гредата с глава.

Джон Макгин откри резултата в 70-ата минута, откакто съумя да преодолее в наказателното поле Бондар и да изведе Шотландия напред в резултата.

След центриране от корнер на Райън Фрейзър в 80-ата минута резервата Линдън Дайкс удвои задатъка на Шотландия, а в 87-ата минута при идентична обстановка Дайкс оформи крайното 3:0.

Отборът на Стив Кларк към този момент има 9 точки и измести от първото място в групата украинците, които останаха със 7.

В събота Шотландия среща отбора на Република Ирландия, който заема третата позиция в групата с 4 точки, украинците гостуват на Армения, която е на последно място в актив от 3 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР