Shot on iPhone серията на Apple е доста убедителен инструмент

...
Shot on iPhone серията на Apple е доста убедителен инструмент
Коментари Харесай

Shot on iPhone, Apple, iPhone 11 Pro и поредният клип, който не можем да направим сами

" Shot on iPhone " серията на Apple е много безапелационен инструмент в маркетинговия инвентар на компанията.

Тим Кук и хората му от време на време (обикновено около някой огромен празник) пускат видео клипове с единствената цел да ни объркан със качествата на камерите в iPhone.

През множеството време им се получава, само че убедителността им от време на време е замъглена от прекалено много зайгравки и прекомерно съвършени фрагменти.

Такъв е казусът с последното видео, което ни демонстрира какъв брой готино би било да се сдобием с iPhone 11 Pro за Коледа, с цел да можем да снимаме снега с трите страхотни камери на модела.

Видеото е в действителност добре направено и радва окото. Проблемът е, че е прекомерно добре направено.

Идеята му е да осъзнаем, че iPhone 11 Pro би ни разрешил ние също да сътворяваме сходни видеа, само че истината е, че е невероятно да достигнем сходно качество единствено с телефон в ръка.

В изработката на това видео са взели присъединяване режисьори, редактори, озвучители и общо взето много хора, които схващат от видео снимане и обработка, а подобен екип несъмнено не идва като екстра към телефона.

Телефонът несъмнено е измежду най-способните във връзка с камерата, само че триковете на Apple, колкото и положителни да са те, си остават просто трикове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР