Шон Пен се завърна в Украйна и този път със

...
Шон Пен се завърна в Украйна и този път със
Коментари Харесай

Шон Пен подари свой „Оскар” на президента Зеленски

Шон Пен се завърна в Украйна и този път със алегоричен подарък, който се надява да продължи да покачва морала във войната на страната против Русия. По време на среща с президента Володимир Зеленски в столицата Кийв, Пен подари на президента една от своите статуетки „ Оскар “ като алегоричен жест както към Зеленски, по този начин и към народа на Украйна на фона на продължаващия спор.

 „ Когато спечелите, върнете го назад в Малибу, тъй като ще се усещам доста по-добре, като знам, че тук има част от мен. “ сподели артистът, връчвайки на президента своята статуетка „ Оскар ”,  която ще остане в Украйна до края на войната. В подмяна на жеста му  Зеленски уважи Пен с Ордена за заслуги на Украйна, с думите „ Не е от мен, това е от Украйна “.
 9 ноем 2022 | На 9 ноември 1989 година един от най-уродливите знаци на Студената война и идеологическото разделяне на Европа...
 

 

Sean Penn has given his Oscar to Ukraine -
Thank you, sir!
It is an honor for us.
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)
 

Това е трето в страната за американският артист и режисьор от началото на войната до в този момент. За пръв път той посети Кийв още в първия ден на съветското навлизане на 24 февруари. Пен беше в Украйна и през юни, когато посети два от най-засегнатите градове със стотици жертви - Буча и Ирпен, и снима документален филм. Той даже обмисляше да се причисли към украинските сили в битката против Русия.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР