Шон Пен постави ултиматум на снимачната площадка на Gaslit —

...
Шон Пен постави ултиматум на снимачната площадка на Gaslit —
Коментари Харесай

Шон Пен постави ултиматум за ваксините на NBC

Шон Пен сложи ултиматум на снимачната площадка на Gaslit — идната поредност на Starz за аферата Уотъргейт: или целият актьорски състав и снимачен екип получават ваксини срещу  COVID-19, или той не се връща на работа, оповестява „ Варайъти “.  

Въпреки че NBC Universal, студиото, което снима Gaslit, наложи наложителни ваксини за всички членове на филмови продукции, работещи в „ Зона А “ (тези, които са  непосредствена непосредственост на снимачната площадка) и осигурява ваксинация на място за участниците, Пен реши, че за по-голяма меродавност би трябвало да се ангажира и персонално с налагането на новото предписание. Представителите на артиста потвърдиха решението му пред Variety.

Пен е предложил и персонално да улесни напъните за наложителната безвъзмездна ваксинация чрез своята организация с нестопанска цел Community Organized Relief Effor. 

Сериалът Gaslit се концентрира върху неразказаните истории и забравените персонажи от аферата Уотъргейт — от опортюнистично настроените подчинени на Никсън, до обезумелите фанатици, помагащи и подбуждащи към закононарушения и трагичните герои, помогнали със сведения на проверяващите кореспонденти, които в последна сметка ще разбиват цялото  мероприятие.

Пен ще играе основния прокурор Джон Мичъл, най-довереният консултант и най-хубав другар на Никсън по това време.  Джулия Робъртс е в ролята на Марта Мичъл, светската лъвица от хайлайфа на Арканзас, съпруга на прокурора и една от първите, които публично бият тревога за присъединяване на Никсън в аферата Уотъргейт, макар близостта на брачна половинка си Джон Мичъл си с президента.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР