Шон Оно Ленън интервюира Пол Маккартни за отношенията с баща

...
Шон Оно Ленън интервюира Пол Маккартни за отношенията с баща
Коментари Харесай

Синът на Джон Ленън ще води радиошоу за 80 години от рождението му

Шон Оно Ленън интервюира Пол Маккартни за връзките с татко му Джон Ленън за двучасово шоу, отдадено на 80-ата годишнина от рождението на, заяви Би Би Си, представена от Дарик.
Документалната стратегия на Радио 2 е в две елементи. Шон беседва и със своя полубрат Джулиън за татко им, както и с Елтън Джон.
 Отново отхвърлиха предварително освобождение на килъра на Джон Ленън Отново отхвърлиха предварително освобождение на килъра на Джон Ленън
Съветът за условно освобождение отхвърли за 11-и път петиция за предварителното освобождение на Марк Чапман. Той е наказан за убийството...
В спомените си в този момент се връщам като почитател, споделя Пол Маккартни за запознанството си с именития създател, с който са съоснователи на " Бийтълс ".
" Какъв късметлия бях да срещна това необичайно момче, което свиреше музика като мен, с който се сближихме и се допълвахме един другиго ", споделя Маккартни в изявлението. По време на диалога Маккартни свири и една от първите песни, които основават дружно с Джон Ленън " Just Fun ". Двамата я написали, когато бягали от учебно заведение и песента не е записвана публично, въпреки фрагмент от нея да звучи във кино лентата " Let It Be ".
Пол признава в изявлението, че първите опити да творят дружно с Джон " не бяха доста положителни ". " После започнахме да пишем малко по-добри части и се наслаждавахме на процеса да се учим един от други и нещата потръгнаха ".
" е един от най-популярните и обичани музиканти от аудиторията на Радио 2, тъй че за нас е чест и сме разчувствани, че първата радиопрограма, в която той беседва обстойно и нашироко за татко си дружно с брат си Джулиън, с Пол Маккартни и Елтън Джон, ще се излъчи в нашата мрежа ", сподели шефът на Радио 2 Хелън Томас. Предаването ще се излъчи на 3-ти и на 4-ти октомври, преди рождения ден на Ленън, който е на 9 октомври.
 Продадоха кръглите очила на Джон Ленън за 183 хиляди $ Продадоха кръглите очила на Джон Ленън за 183 хиляди $
Прословутите слънчеви очила с кръгли рамки и стъкла на Джон Ленън бяха продадени на търг за близо 183 хиляди $, оповестяват от аукци...
Ленън през жилището си в Ню Йорк през 1980 година Убиецът му Марк Чапман се извини на вдовицата му Йоко Оно през август, по време на правосъдно съвещание за освобождението му под гаранция. " Искам единствено да подчертая, че скърбя за закононарушението си ", сподели Чапман. " Това бе извънредно егоистично деяние. Съжалявам за болката, която съм предизвикал на Оно. Не спирам да мисля за това ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР