Шон Мендес и д-р Джоселин Миранда се познават от години,

...
Шон Мендес и д-р Джоселин Миранда се познават от години,
Коментари Харесай

Новото гадже на Шон Мендес

Шон Мендес и доктор Джоселин Миранда се познават от години, само че през лятото на 2022 година се появиха спекулации, че връзката им е прераснала в освен това. Тя е експерт по хиропрактика и постоянно работи с него преди концерти. Освен с Шон Мендес, досега е работила и с други известни лица - Хейли Бойбър, Джъстин Бийбър, Джей Балвин, Рори Крамър, Джъстин Тимбърлейк, Пол Маккартни и други огромни звезди.

Но с нарасналата периодичност на обществените изяви на Мендес и Миранда в последно време, спекулациите, че са подхванали тази огромна стъпка и в действителност са двойка, се усилиха.

До първите няколко месеца на 2023 година Шон и Джоселин нито потвърждаваха, нито отричаха твърденията, че са дружно. А това накара доста от почитателите им и медиите да не престават да се чудят дали са сантиментално обвързани, или са просто положителни другари.

Докторката често беше засичана да тича и да се разхожда с Мендес, което подхранваше твърденията за срещи. Двойката е била видяна както да се любува на обяд, по този начин и да пазари дружно.

Джоселин Миранда има 20 години опит като хиропрактор и обожава работата си. " Ако си добър в това, което правиш и го правиш с обич, това е всичко, което има значение ", споделя тя във видео на уеб страницата си. " Ако имам 100 милиона $ в банковата си сметка, ще бъда ли към момента тук, с цел да върша това? И отговорът е " да ". "

Д-р Миранда е от Пуерто Рико, само че живее в Лос Анджелис от години. Тя прекарва доста време и в Лондон, както и на път с разнообразни реализатори по време на концертите им. Не е ясно по кое време тъкмо се среща с Шон Мендес, само че стартира да работи с него по време на турнето му през 2018 година, напомнят от Hollywood Life.

Една от главните тематики на диалог измежду почитателите на младия изпълнител е огромната разлика във възрастта им. Тъй като Джоселин Миранда е родена през август 1972 година, а Мендес през август 1998 година, значи, че двамата имат цели 26 години разлика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР