Шон Мърфи се класира на финала на Откритото първенство на

...
Шон Мърфи се класира на финала на Откритото първенство на
Коментари Харесай

Шон Мърфи отново на финал след две години пауза

Шон Мърфи се класира на финала на Откритото състезание на Уелс след победа 6:3 над Панг Дзюнсю и ще се опита да завоюва първата си ранкинг купа от три години насам.

От 2:2 нататък Магьосника завоюва четири от разиграните пет фрейма и ще се изправи против Робърт Милкинс във финала в неделя от 15 и 21 часа.

Победителят ще завоюва 80 хиляди паунда, а Млекаря има спомагателен тласък да преследва триумфа, тъй като би получил и бонус от 150 000 от спонсора BetVictor.

Мърфи за последно подвигна ранкинг купа точно от този шампионат през 2020 година, а възможен успех би бил негов десети - той може да стане единадесетият занаятчия на щеката в историята с най-малко толкоз ранкинг титли.

Магьосника подсети за завръщане към положителната си форма още с достигането на четвъртфиналите на Шампионата на Обединеното кралство и полуфиналите на Световната Гран при, само че в този момент към този момент е на край за първи път от “Крусибъл ” 2021, когато отстъпи на Марк Селби.

За 23-ти път Мърфи е ранкинг финалист, само че съотношението му в тези мачове не вдъхва особена убеденост. Милкинс пък ще търси втория си ранкинг трофей след този от Гибралтар предишния сезон.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР