Шоколадът определено е любимата храна на наистина много хора. Той

...
Шоколадът определено е любимата храна на наистина много хора. Той
Коментари Харесай

7 ползи от яденето на шоколад

Шоколадът несъмнено е обичаната храна на в действителност доста хора. Той е много калоричен, само че това никога не значи, че е нездравословен.
Много хора го заобикалят, с цел да не качват непотребни килограми. Всъщност, има много аргументи, заради които би трябвало да хапвате шоколад. Той може да ви бъде от изгода, в случай че подбирате първокласен и не прекалявате.

Вижте кои са те:
1. Съдържа доста антиоксиданти - Шоколадът съдържа повече антиоксиданти даже от ябълките. Любимият на доста хора хранителен артикул противодейства на увреждането на клетките, което предотвратява преждевременното стареене. Ако хапвате шоколад ще предовратите появяването на фини линии и бръчки.
2. Намалява риска от сърдечни проблеми - Според експертите, при хората които ядат шоколад към 6 пъти седмично рискът от поява на сърдечни проблеми е много по - дребен, с към 20%. Електрическата дисфункция доста понижава поради противовъзпалителните и антиоксидантните свойства на шоколада. Електрическата дисфункция е развой, който поврежда сърцето ви. Все отново, би трябвало да знаете, че тук става въпрос за черен шоколад, който съдържа по-голямо количество какао.
Колко марки същински шоколад се продават в България?
3. Повишава либидото - Шоколадът съдържа химикал, наименуван фенилетиламин, който несъмнено покачва либидото. Доста хора настояват, че е нужна потреблението на доста шоколад, с цел да се усети смяна в половият ви живот, само че това не е по този начин. Ако консумирате първокласен шоколад можете да повишите либидото си доста.
4. Подобрява физическата интензивност - Според изследвания шоколадът може да ви направи много по - издръжливи и бързи. Спортисти, които прибавят няколко блокчета черен шоколад в менюто си и не трансформират тренировките си, доста напредват в спорта. Това се случва, тъй като в шоколадът усъвършенства кръвния поток и метаболизма. Ако желаете да подобрите тренировките си, просто започнете да хапвате по няколко блокчета черен шоколад.
5. Подобрява действието на мозъка - Любимата храна усъвършенства кръвообращението в мозъка. С малко шоколад, мозъкът ви ще действа доста по - добре от нормално.
6. Нямалява риска от диабет вид 2 - Може би това ви учудва, само че след последни изследвания е потвърдено, че продължителната консумация на шоколад защищава от появяването на този вид диабет.
7. Шоколадът е апетитен - Щом нещо ви доставя наслаждение, просто го правете. Старайте се да хапвате основно черен шоколад, тъй като той е много по - потребен от млечния.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР