Шоколадът е едно от любимите сладки изкушения, на което жените

...
Шоколадът е едно от любимите сладки изкушения, на което жените
Коментари Харесай

Дами, хапвайте си шоколад без угризения

Шоколадът е едно от обичаните сладки изкушения, на което дамите мъчно могат да устоят. Но знаете ли, че в действителност шоколадът не е толкоз нездравословен, както множеството дами считат, и няма да попречи на диетата ви, в случай че просто си го хапвате в естествени количества.

Момичета, не трябва да се чувствате отговорни всякога, когато се поглезите с шоколад. Вижте за какво е потребно да се поглезите с парче шоколад и какви са изгодите от него за здравето на дамите.

Шоколадът, който сдържа над 70% какао, има способността да намалява ензимите в кръвта, които предизвикат повишение на кръвното налягане. Учени са потвърдили, че потреблението на 75 грама естествен шоколад дневно понижава риска от появяването на сърдечносъдови болести.Според оповестено проучване в Journal of Neuroscience, шоколадът понижава и риска от инсулт при дамите.

Той има способността да понижи и признаците на предменструалния синдром, сочи друго проучване на Brigham and Women`s Hospital, от който страдат доста огромна част от дамите. Консумацията на естествен шоколад води до освобождението на ендорфини, които снижават чувствителността към болката преди менструация. Освен това, приемът на шоколад, оказва помощ в битката със съпътстващите това положение признаци, като неприятно въодушевление, задържане на вода, тревога и отичане.

Някои от съставките в шоколада са в положение да предпазят дами от редица затруднения в бременността.

Затова, благи дами, наслаждавайте се на изкусителния усет на шоколада без каквито и да било скрупули.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР