Шокиращото убийство във Виноградец е емблема за това, как може

...
Шокиращото убийство във Виноградец е емблема за това, как може
Коментари Харесай

Лазар Влайков – провинциалният облик на бандюга от Борисовата партия!

Шокиращото ликвидиране във Виноградец е емблема за това, по какъв начин може да се хвърли прахуляк в очите на хората, а отговорните още веднъж да излезе, че са на независимост. Историята с „ бандюгата “ Лазар Влайков, с чиито револвер беше „ неуместно “ убит притежателя на заведение, е на път да скандализира и още веднъж да го опази чист.

Днес той бе освободен от ареста, а това дава доста мотиви за подозрения на околните на убития.

„ Моят татко стоеше на този стол. Лазар стреляше от пейката в седнало състояние нагоре. Ударната рана на татко ми е от ляво. Под мишницата е улучен, защото той обичаше да стои със скръстени ръце. Детето си играеше. Пистолетът до последно беше у Лазар Влайков. И последният изстрел отново е бил от него. Баща ми направи две крачки и се строполяса. Държеше се и викаше към Лазар: "Защо го направи? Защо ме рани?”, описа за „ Събуди се” Деница Тонкева.

Историята на Влайков е копие на неговите "началници " и "колеги " по места. Докато им прави работа е от ГЕРБ, свърши ли някоя нелепост – изключват го. Така става още веднъж в този момент.

Дъщерята на починалия сподели, че е имало доста шушукания и разбирания сред фамилията на Лазар. Дори показа, че брачната половинка на Влайков си разрешила да си тръгне от мястото на престъплението, да се прибере и по-късно още веднъж да се върне. "Какво е правила у дома, за какво се е прибирала, в случай, че мъжа й тук простреля човек? ", запита тя.

Близките се притесняват, че следствието по случая няма да е обективно. По думите им още във съдбовната нощ Влайков звънял на един от прокурорите в Пазарджик.

„ Те са като братя. Той го пази непрекъснато. Каквото и да направи. А лазар Влайков е конфликтна персона. Той умъртви моя мъж като куче, за нищо”, разяснява брачната половинка на починалия Павлина Тонкева.

"Не! Детето не е умъртвило брачна половинка ми. Това е скалъпена версия след случая, тъй като Лазар прекомерно доста пъти се е сблъсквал с правосъдната система. Веднага е намерил малката врата, с която да се отбрани ", съобщи дамата на умрелия. Близките са безапелационни, че би трябвало да се ревизира с кого е разговарял незабавно след стрелбата.

Влайков има няколко престъпни прояви. За това два пъти е бил изключван от ГЕРБ. В събота партията за трети път го извади от редиците си. Името на Влайков нашумя преди пет години, откакто намушка с нож инцидентен жител след пътен случай.

Попада в полицейските сводки един път, откакто пребива сина на общински консултант и повторно след нападението с ножа.

Мнението на хората в селото за Лазар Влайков са от едната до другата прекаленост. Едни го разказват като добър и влиятелен, а други - като конфликтна персона.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР