Шокиращото признание Божидара Бакалова направи пред Венета Райков в откровено

...
Шокиращото признание Божидара Бакалова направи пред Венета Райков в откровено
Коментари Харесай

Божидара Бакалова: Не съм правила секс от години!

Шокиращото самопризнание Божидара Бакалова направи пред Венета Райков в искрено изявление за предаването „ Папараци “, написа lifeonline.bg. Блондинката изясни за какво хората бъркат сантименталната обич с божествената и какво значат знаците на живота.

„ Идваме тук като души, избираме си телата, учителите, хората, които да ни наранят “, споделя Божидара. Одухотворената гостенка на Венета беше в алено сако, разкриващо панорама, която накара феновете да останат с усещането, че тя е гола изпод.



В последния сезон на „ Фермата “ сестрата на Ивайла Бакалова се показа като един от най-атрактивните участници, ето дребна част от изявлението.

Ти също пишеш книги?

Да, аз доста пиша, само че още нямам самочувствието да си издам книгите. Писанията ми са като рециклирани прозрения. Книгата ми би трябвало да е толкоз чист канал, че да обогати хората.

Ако искаш обаче да имаш чист канал, не би трябвало да правиш секс?

Когато си доста напред в духовния път, някои сетива стартират да работят доста повече от други. Не съм правила секс от години. Е, не са чак три, само че не помня тъкмо. Когато си по-духовно създание, не делиш хората на мъже и дами, а на тъмни и светли души.

А по какъв начин разпознаваш светлите души?

Вибрацията на даден глас, мъжки или женски, дотам може да ми хареса, че да пожелая да ми чете.

Сега феновете ще схванат, че ти може да си интимна и с мъже и с дами?

За да позволи някого в леглото си, това значи с него или нея имаме обич. Ошо беше написал, че сексът е помиряване сред две тела. А любовта е помиряване сред две душевен сили. Сега ще попиташ какво върша с животинския нагон, когато искаш някой да те сграбчи. Или ти да сграбчиш някого.

Не ти ли липсва тази фамилиарност?

Не, не ми липсва. Хората ще кажат: прави се на ангел. При мен силата се движи толкоз добре през коронната чакра и минава като портал надолу, че в един миг няма секс. Не споделям, че ми е било елементарно. Години наред съм имала депресии. Не мога да схвана какво е моето място на тази планета.

Кое те въодушевява?

Когато срещнеш твоята половинка, това по този начин те въодушевява, че ти започваш да пишеш неповторими бестселъри.

Да си поговорим за знаците на ориста?

За да махнеш магия от някого, би трябвало да се молиш за него на разнообразни езици. Когато едни път по света се бяхме събрали всички духовно извисени хора се оказа, че има доста огромно значение освен вибрацията на гласа, само че и вибрацията на езика. И един от последните изпити беше, и към този момент ти признават, че ангелите ще те водят по пътя ти и ще ти оказват помощ, затварят те в една стая и започваш да се молиш, само че би трябвало да се случи някакво знамение

Какво ще пожелаеш на хората, които ни гледат?

Хора, стига сте търсили тази обич на открито. Нека да се вгледаме повече в себе си. Да стартираме новото начало от себе си. Моето благопожелание към хората е: обичайте, само че не по този себелюбив метод, по който го вършиме.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР