Шокиращо видео във фейсбук разгневи множество българи в социална мрежа.

...
Шокиращо видео във фейсбук разгневи множество българи в социална мрежа.
Коментари Харесай

Мъж заля деца с вряла вода

Шокиращо видео във фейсбук разгневи голям брой българи в обществена мрежа. Жена от Варна разгласява в профила си фрагментите, на които се вижда по какъв начин мъж хвърля плик с вода по деца и родители, събрали се на детска площадка пред жилищен блок. Действието се развива пред блок 209 във варненския квартал "Кайсиеви градини " оповестява trafficnews.bg.

Във видеото се виждат по какъв начин момченце свири на гайда, до момента в който други деца играят на площадката. В този миг отнякъде плисва вода, а малчуганите стартират да пищят от уплах.

"Деца, в това число и моите, играещи в красива новопостроена детска площадка, бяха атакувани с вързана торба с вряла вода, хвърлена от петия етаж ", споделя дамата.

"По знамение торбата се пръсна и не удари никого, само че деца, които бяха изгорени с врялата вода, пищяха от болежка и нерешителност ", добавя тя.

Видеото, качено във фейсбук, е гледано над 170 хиляди пъти. Споделено е от съвсем 1500 души и е довело до лавина от мнения. Голяма част от хората са нападателни по отношение на мъжа, хвърлил плика с водата, и намерено зоват за разпра и принуждение. Други обаче показват подозрение, че водата е била "вряла ", като също по този начин се възмущават на репликите, които се чуват от родители и деца след случая.

Сред мненията авторката на обявата твърди, че мъжът, който е хвърлил водата, е наркоман. Освен това бил и дилър на хероин.

"Всеки ден наркомани се редят на опашка пред входа ", разяснява дамата.

"Спринцовки и игли са разхвърляни из покрайнината! ", добавя тя.

Друга жена споделя в мненията, че също е водила детето си на рисковата площадка. Редовно там по малчуганите били хвърляни разнообразни неща - от яйца до орехи. Наскоро била изсипана и бутилка олио.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР