Шокиращо видео от бой между националите на Албания Ерос Грезда

...
Шокиращо видео от бой между националите на Албания Ерос Грезда
Коментари Харесай

Шокиращо видео: Национали се млатят като луди на паркинг

Шокиращо видео от пердах сред националите на Албания Ерос Грезда и на Хърватия Антонио Чолак бе показано в медиите в Хърватия. Сблъсъкът е след дуела за Купата на Хърватия сред Осиек и Риека.

След мача от полуфиналите за Купата на страната, който бе извоюван от Риека с 3:2 след поврат, Чолак от отбора на спечелилите, се насочва към паркинга, когато зад него идва Грезда и го удря. Двамата са бързо разтървани.

От Осиек излязоха със известие, че по време на дуела играчът на противника е предизвикал и обиждал на национална основа албанеца.

Footage of Eros Grezda thwacking Antonio Mirko Colak after the game yesterday comes to us via CCTV. Grezda has since advised that Colak gave him “gross insults on a personal and national basis” pic.twitter.com/LkEDwvflHJ
— Richard Wilson (@timomouse) June 1, 2020
"Съжалявам за случая. Нямах проблеми по време на дуела с Грезда или някой различен от Осиек. Емоциите царуват на терена, а отвън него си стискаме ръцете. Мислех, че физическата офанзива е най-лошото, което може да се случи, само че прочетох изказването на формалния уебсайт на Осиек. Написаното няма нищо общо с истината. Надявам се Грезда да се обърне към експерти, тъй като доколкото ме осведомиха, това не е първи подобен случай с него.

Радвам се, че останах спокоен в тази обстановка, тъй като не утвърждавам насилието и би било неверно обръщение към всички младежи, за които футболистите сме образец за подражателство ", сподели Чолак.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР