Шокиращо видео беше споделено във виртуален канал за страховити клипове.

...
Шокиращо видео беше споделено във виртуален канал за страховити клипове.
Коментари Харесай

Зъл демон нападна беззащитно момче

Шокиращо видео беше споделено във виртуален канал за страховити клипове. Кадрите демонстрират по какъв начин мистично творение, наподобяващо сянка, изскача от дрешник и поваля мъж на земята. Няма гаранция, че това, което се вижда, е стопроцентова истина, само че несъмнено сцената е задоволително плашеща, с цел да изкара акъла на всеки.

Записът е изработен от камера за наблюдаване на 27 октомври предходната година, само че по незнайни аргументи се разпространява чак неотдавна в Мрежата. Действието се развива към 20.30 часа вечерта в стая с лавици и долап. Въпреки че видеото е черно-бяло и с неособено високо качество, отчетливо се виждат избрани шокиращи дейности.

В началото на видео се вижда млад мъж, в който се разхожда из помещението, прелиствайки книга в ръка. Той застава пред дрешника, зачетен в книгата и тогава се случва нещо страховито. Вратата на шкафа се отваря, а по-късно невидима мощ го събаря на земята и даже го влачи известно време.

Според някои интернет консуматори това клипче е нагласено и няма никакъв мотив за неспокойствие. Други обаче настояват, че на фрагментите се вижда нещо като сянка, която излиза от дрешника и допускат, че това е дявол или някакъв различен злобен жител на отвъдния свят. Каква обаче е повода да атакува по този начин гневно младежа, по този начин и не излиза наяве.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР