Шокиращо обвинение към една от легендите на Манчестър Юнайтед, а

...
Шокиращо обвинение към една от легендите на Манчестър Юнайтед, а
Коментари Харесай

Скандал! Обвиниха Сър Алекс в съда, че е уредил мач с Юве

Шокиращо обвиняване към една от легендите на Манчестър Юнайтед, а и на международния футбол - сър Алекс Фъргюсън. Италианският футболен сътрудник Джузепе Паляра разкри пред съда в Англия, че е дал на шотландеца като " жест на признателност " златен часовник " Ролекс " на стойност 30 хиляди паунда за помощта му да бъде закрепен крайният резултат на мач от Шампионската лига, написа " Гонг ".

 

Според показанията на италианеца, касае за дуел с Ювентус от Турнира на богатите. Импресариото сега живее в Бери, в покрайнините на Манчестър, само че по време на въпросния дуел е имал тесни връзки със " остарялата госпожа ". 

Той е повдигнат на подсъдимата пейка за предоставяне на подкупи, като от показанията му бяха очернени и други огромни имена в британския футбол - Хари Реднап, Стив МакЛарън, Нийл Уорнък и други От прокуратурата оповестиха, че единствен обект на тяхното обвиняване е Паляра и към този момент няма да подхващат дейности против другите, наранени от показанията му. 

До правосъдното дело против италианеца се стигнало, когато през 2016 година споделил практиките си пред жена, представяща се за бизнесдама, свързвана с британски клуб. Пред нея разкрил още, че Сър Алекс се облагодетелствал финансово от прехвърляния, които осъществявал на " Олд Трафорд ". 

" От показанията на Г-н Паляра излиза наяве, че той упреква сър Алекс Фъргюсън, че му е оказал помощ да уреди резултата от мач с Ювентус в Шампионската лига. В подмяна на услугата като признателен жест му е подарил златен часовник " Ролекс " на стойност 30 хиляди паунда. "

" Паляра упрекна още Фъргюсън, че е взимал пари под формата на комисиони за прехвърляния в Манчестър Юнайтед. Според показанията му, той е плащал суми на шотландския управител и в предишното в символ на признателност за услуги ", се споделя в речта на прокурора по делото Браян О`Нийл. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР