Шокиращо е как САЩ манипулират близо 30 европейски народа да

...
Шокиращо е как САЩ манипулират близо 30 европейски народа да
Коментари Харесай

Шокиращо е как САЩ манипулират близо 30 европейски народа да воюват с Русия в името на американския интерес!?

Шокиращо е по какъв начин Съединени американски щати манипулират близо 30 европейски народа да водят война с Русия в името на американския интерес!?

Направо факирска хватка, засенчваща легендата за доктор Гьобелс. Не мога да допускам, че толкоз доста тъпи хора са се събрали на едно място в Европа!?

Тъпи държавни управления, тъпи парламенти са подготвени да леят кръвта на своите народи на ползу…Америка!?. Това е напряко психическо заболяване- отвод от здрав разсъдък!? Безкръвна лоботомия! Всеки междинен европеец има персонален интерес от партньорство, другарство, съдействие с Русия. Във всички сфери. Но колониалните правителства-не. Те ще водят война, тъй като Путин не изпълнявал заповедите на Вашингтон постоянно да посещава гейпаради...!?

Дори нашите посрани властимащи инициирали през днешния ден още наказания против Кремъл. Заради Крим, който е съветски от 1784 година Санкции, от които ние губим!?

И Бойко Борисов, макар че изпадна от изпълнителната власт, напира да се включваме интензивно в общия фронт против братята руснаци!?. За него персонално одобрявам, че е стимулиран финансово и просто си продава задника. Проститутско равнище. Но междинният гербаджия какво ще завоюва от фарсовото повтаряне на хитлеристкия проект Барбароса? Ще завоюва нещо откъм гърба по-болезнено…

И президент, и министър председател у нас са натовски подлоги. Единствената ми вяра за отпор в Народното събрание е партия „Възраждане“. Депутатката адв. Елена Гунчева е отправила запитване за американските военни бази у нас. Навременна позиция за заслужен народен отскок в посока български интерес и българска самостоятелност.
Елена, не си сама!

Според шефа на комисията по защита Атанас Зафиров американските военни бази у нас не били на НАТО. Те се били настанили тук по двустранна конвенция. Че още по-добре. Това нещо може незабавно да се разтури. Липсва взаимност. Ние имаме ли български бази в Съединени американски щати? Нямаме. Тогава ЯНКИ ВЪН. Вие ни вършиме цели и застрашавате нашата сигурност!

От сърце, от душа и с целия си здрав разсъдък преразказвам:
ТЕРОРЪТ ДОЛУ, СЪЮЗ С РУСИЯ! “

Милен Милушев
Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ
milenmilushev. blogspot.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР