Шокиращият инцидент се случи в Съсекс, Англия, когато протестиращи срещу

...
Шокиращият инцидент се случи в Съсекс, Англия, когато протестиращи срещу
Коментари Харесай

Вижте как протестиращи се опитаха да саботират провеждането на лов, но недоволна дама на кон започна брутално да ги налага

Шокиращият случай се случи в Съсекс, Англия, когато протестиращи против ловуването на животни нахлуха в регион на графството с желанието да ревизират дали не се организира противозаконен лов, оповестява " Метро ". Между двете групи и членове на разнообразни в своята активност клубове - протестиращи и ловци, избухнала страшна борба като се стигнало и до физическа кавга. Отначало имало единствено словесни нападки, само че по-късно саботьорите решили да смъкват съперниците си от конете им. Един от тях хванал коня на дамата за юздата и се опитал да я смъкна на земята. Жената, обаче, почнала брутално и грубо да го бие с жокейски бич, без да слиза от коня.



Свидетелите на случая се пробвали да спасят мъжа, само че много време никой не съумял да усмири гнева на дамата. Член на клуба, протестиращ против лова снимал случая, след което го разгласил на страницата на групата в обществената мрежа като казусът закупи необятна популярност в страната. Полицията към този момент проверява случая.

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР