Шокиращи записи на телефонни разговори между бившите съпрузи Джони Деп

...
Шокиращи записи на телефонни разговори между бившите съпрузи Джони Деп
Коментари Харесай

Амбър Хърд първа вдигнала ръка на Джони Деп

Шокиращи записи на телефонни диалози сред някогашните съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд бяха разкрити извънредно от „ Daily Mail “, предоставени от непосредствен до звездите неизвестен източник. Както знаем, актьорите се разведоха през 2017-а, само че правосъдната им борба продължава и до през днешния ден. Хърд упрекна Деп в домашно принуждение в писмо до „ The Washington Post “, след което той на собствен ред я пусна на съд за лъжесвидетелстване с иск за 50 милиона $. Делото е планувано за по-късно тази година.

На записите, които са от 2015-а, двамата в началото се пробват да обсъдят проблемите си, преди нещата да загрубеят. Актьорите стартират да се разправят кой е почнал кавгата им от предходната вечер. Деп може да бъде чут да упреква Хърд, че го е блъснала първа и че е мятала предмети по него. Актрисата също си признава по какъв начин е предизвикала физическата разпра и назовава артиста „ бебе, което би трябвало да порасне “, отричайки, че го е удряла по какъвто и да е метод. След като Джони й предлага идващия път, когато стартират спор, просто да се разделят за малко, с цел да се успокоят, Амбър му отвръща: „ Не мога да ти обещая, че отново няма да избухна – изгубвам надзор, когато се ядосам. “ Деп продължава: „ Обичам те и ще се постарая да бъда по-добър брачен партньор. “

Адвокатите на Хърд упрекнаха Джони, че той е отговорен за приключването на записите в опита си да се изкара жертвата. От изданието настояват, че чакат да получат още записи с още по-шокиращи разкрития.

Чуйте наличните досега записи тук.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР