Шокиращи подробности за жестокото убийство на тв водещата Вики Трагедия!

...
Шокиращи подробности за жестокото убийство на тв водещата Вики Трагедия!
Коментари Харесай

Три версии за зверското убийство на журналистката Виктория

Шокиращи детайлности за жестокото ликвидиране на тв водещата Вики Трагедия! Жестоко убитата водеща оставя 6-годишно сираче Борисов с първи коментар за убийството на журналистката Младен Маринов: В Русе са пратени най-хубавите експерти Адв. Марковски със стряскащи думи за убийството на Виктория Какво разкри шефът на полицията в Русе за убийството на Вики Цацаров и Маринов на път за Русе, нищят убийството на Вики

Три са главните версии, по които прокуратурата и полицията в Русе работят по убийството на 30-годишната журналистка и административна директорка на локалната телевизия ТВН Виктория Маринова. Криминалисти ревизират дали някогашната моделка е станала жертва на изнасилвач, който с изключение на, че се гаврил с нея и я ограбил.

Ще се нищи и версията, че тя е била нападната от човек, обиден от работата й като публицист. Не е изключено и убийството да е осъществено по претекстове, свързани с персоналния й живот. „ Работи се по всички версии “, съобщи окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев.

Началникът на отдел „ Противодействие на престъпната престъпност “ в Русе основен контрольор Николай Кожухаров разясни, че има възможност версията, обвързвана с професионалната кариера на дамата, да отпадне на по-късен стадий от следствието, написа " Труд ".

Трупът на някогашната моделка бил открит в събота малко след 14,15 ч. Сигналът за злокобната находка подал жител, който се разхождал по крайбрежната алея на река Дунав. „ Извършен е оглед, на който са открити петна от кръв, безжични слушалки и черен ластик за коса. В непосредственост до тях се откри спортна розова обувка „ Пума “ и на към 5-6 метра от обувката, в обрасла от растителност зона, бе открит трупът “, сподели зам.- шефът на ОД на МВР-Русе комисар Илиян Енчев. От жертвата липсвали мобилният й телефон, ключовете за автомобила й, очилата й и документите й за идентичност. Дрехите на Виктория пък били разсъблечени. Малко по-късно била открита колата на дамата, която тя оставила, с цел да направи постоянния си джогинг на алеята. Полицаите открили маршрута на журналистката от сутринта до часа, в който е получен сигнала за гибелта й. Назначена е експертиза, която да откри последните контакти на Виктория по телефона и посредством компютъра й. По първични данни гибелта на тв водещата е настъпила от удари по главата и удушаване.

Семейството на Виктория и от малкия екран отхвърлиха коментар. Днес стана ясно, че е открита ДНК от причинителя. “Проверяваме престъпно проявени с сходни предходни прояви. Гледаме записи от камери, търсим очевидци и сме назначили инспекция в близкото заведение за психологично заболели ”, сподели вътрешният министър Младен Маринов.

Премиерът Бойко Борисов: Въпрос на време е закононарушението да се разкрие
„ Убеден съм, че сътрудниците от Криминална полиция ще разкрият убийството в Русе. Въпрос на време е убийството да бъде позволено. Най-добрите криминалисти са изпратени в Русе, дано да не ги притискаме. Получено е огромно количество ДНК от причинителя. ” Това съобщи министър председателят Бойко Борисов. Той добави, че желае института по криминалистика да бъде осъвременен и да бъде подобен, „ какъвто го гледате по филмите ”. В разплитането на случая са се присъединили и чиновници на престъпния отдел на националната полиция. Националният институт по криминалистика и криминология към този момент изследва материалните доказателства, открити на място. Очакват се изводи да бъдат подготвени в къси периоди от тях.

Поддържала фигура с бягане
Кариерата на модел заменила с публицистика
Виктория стартира кариерата си, като участничка в състезания за хубост. Заради съвършената си фигура е канена да показва облекла на компании за фешън дрехи. Автор и водещ е на предаването “Подиум ” по телевизия TVN. От чисто фешън, то последователно уголемява диапазона на дискутираните тематики и сфери на публичния живот. По самодейност на Виктория са провеждани голям брой благотворителни акции в помощна деца или за други дела. Предаването даже сменя своето име, назовава си “Детектор ”. Първото и последното му издание е от 30 септември т. година, когато посетители в Детектор са публицистите от " Биволъ " Димитър Стоянов и румънецът Атила Биро, които бяха арестувани в средата на септември в полето край Радомир.

Виктория Маринова е в съвета на шефовете на фимата “Май Фай ”, която е притежател на малкия екран ТВН. В него влизат още Анна Колева и Свилен Максимов. Максимов е посочен и като шеф на “Май Фай ”. Според регистъра на Съвет за електронни медии притежатели на “Май Фай ” са Дамян Найденов и Андрей Желязков. Според русенски медии до началото на тази година Маринова е била омъжена за Свилен Максимов, само че двамата се развели. Те имат щерка на 7 години. Маринова е била любителка на рискови спортове и екзотични дестинации. Фигурата си поддържала с тичане. Смятала да взе участие в маратон, плануван за неделя в Сребърна. Вероятно за това и в неделя е била край Дунав. Преди това тя е била на кафе с другари в заведение в региона на Парка на младежта в Русе.

Виктория е член и на организацията “BNI Prista ” в Русе, което сплотява хора, занимаващи се с бизнес. “Цялата общественост на BNI в България е потресена от жестоката покруса. Вики, твоите усмивка, сила и мощ ще бъдат постоянно с нас! ”, пишат във фейсбук страницата си от организацията.

Близки на жертвата: Полицаи потрeсени от зверството
Покушението е осъществено от човек, познавал навиците й
Убийството на Виктория Маринова най-вероятно е осъществено от човек, който е познавал навиците й. Това допуснаха близки и другари на журналистката. Почти всеки ден по обед тя е упражнявала на крайбрежната алея и нападателят несъмнено е бил добре осведомен с режима й. Приятелите на убитата не изключват и опцията част от движимостите и облеклата й да са изчезнали, с цел да се отклони вниманието на криминалистите от същинската причина за убийството и да се инсценира обир и обезчестяване. Те даже допуснаха, че нападателят може да е проучвал няколко месеца навиците на журналистката, с цел да избере най-подходящите миг и място за офанзива. Не изключиха и закононарушението да е дело на човек, който тя е познавал персонално. Други познати на Виктория обаче считат, че тя може да е станала и жертва на престъпник, който я е набелязал малко преди зверството.

От полицията и прокуратурата отхвърлиха да разясняват тези версии, защото може да попречи на следствието. Междувременно русенски криминалисти с дълъг стаж разясниха, че не помнят в града да е имало такова брутално закононарушение. Те били шокирани от жестокостта, с която е била умъртвена журналистката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР