Шокиращи кадри са уловили момента, в който ченгета се спускат

...
Шокиращи кадри са уловили момента, в който ченгета се спускат
Коментари Харесай

Мъж с моторен трион е забелязан да бяга по оживена улица, преследван от полицията

Шокиращи фрагменти са уловили момента, в който ченгета се спускат на улица, откакто мъж е видян да тича в близост с моторна резачка.

Полицията се втурна към Glasgow Road в Пейсли, Шотландия, откакто получи тревожни известия, че човек е въоръжен с рисковото съоръжение измежду бял ден. Твърди се, че странният случай се е случил през днешния ден следобяд. Във видеото мъжът беше облечен в сив топ и черни панталони и можеше да бъде чут да вика, до момента в който продължаваше да спринтира по средата на пътя. По време на случая беше видяно огромно полицейско наличие. Не е ясно по какъв начин е почнал случаят.

В обособени фрагменти, за които се счита, че са снимани от нечия къща, се вижда по какъв начин служители на реда държат индивида на тротоара, оповестява Scottish Daily Express. Властите приканиха водачите да търсят различен маршрут, откакто затвориха пътя в отговор. Говорител на шотландската полиция сподели: „ Glasgow Road в Пейсли е затворен сред Buchlyvie Road и Allanton Avenue след безпокойствие. Служителите са на мяс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР