Шокираща версия за гибелта на Виктория! Проговори приятел Бруталното убийство

...
Шокираща версия за гибелта на Виктория! Проговори приятел Бруталното убийство
Коментари Харесай

Слави проговори за убийството на Виктория!

Шокираща версия за гибелта на Виктория! Проговори другар

Бруталното ликвидиране на Виктория Маринова раздруса България и получи отзив в доста страни. Ето какво написа на фейсбук страницата си Слави Трифонов за нещастието:

Най-напред желая да изкажа съболезнования на околните на Виктория Маринова. Болката няма да изтлее, тъй като индивидите не притежаваме мощ, с която можем да преодолеем загубата на непосредствен, изключително в случай че е жертва на сходно брутално ликвидиране. Близките на Виктория обаче ще би трябвало да проявят мощ, с която да превъзмогнат всички тези думи, които волно или несъзнателно петнят и ще петнят името й.

Защото на всяко " умело мнение “ във фейсбук имаме и " способена присъда “ - килърът е наркоман, клошар, ром, емигрант, джебчия, полов фанатик, ухажор, вманиачен от близката психиатрия и, несъмнено - някой, който е поръчал Виктория поради работата й. И всяко " умело мнение “ е " само и непроменяемо “. Емоциите постоянно са били неприятен консултант, най-разумното би било да се доверим на така наречен " способени органи “. Но пък влизаме в Параграф 22, тъй като имаме вяра ли, че има в действителност компетенти органи? Показаха един криминалист от Русе - с пълен ланец на врата. Той от способените органи ли е? Всъщност, тоталното съмнение в правораздавателните органи и в институциите е развъдник за " способени отзиви “ във фейсбук.

Все отново, най-малкото тук Министерство на вътрешните работи може да си разреши да остави това ликвидиране неразкрито, както неприемливо се случи в десетки други случаи. Защото в този случай - Виктория е публицист. Не, публицистите не са по-специални хора, само че неразкриването на килъра по безапелационен метод, не просто ще ускори подозренията, че Виктория е убита поради работата си, а ще трансформира подозренията в всеобщо разбиране. И тогава - ще можем ли да приказваме изобщо за съществуване на страна, когато хората, населяващи територията й, са уверени, че се убиват публицисти поради техни материали?

Всъщност, какво населяваме ние през днешния ден – страна, територия или кочина, откакто още през вчерашния ден мнозина бяха уверени, че Виктория е убита поради работата й и то без да познават работата й? А пък да се одобри тази версия за нещо предстоящо, неизненадващо и съвсем обикновено - това е брутална диагноза до каква степен сме я докарали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР