Шокираща новина се пръкна в Германия днес. Авторитетното издание Bild

...
Шокираща новина се пръкна в Германия днес. Авторитетното издание Bild
Коментари Харесай

Готви ли се шокиращо завръщане на Гуардиола в Байерн?

Шокираща вест се пръкна в Германия през днешния ден. Авторитетното издание Bild осведоми в днешния си брой, че мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се приготвя за завръщане в Байерн Мюнхен.

Според спекулациите, испанецът оглавява листата с евентуалните наследници на уволнения Нико Ковач, като в него влизат още имена като Томас Тухел и Ерик загар Хаг.

Договорът на Гуардиола с Манчестър Сити изтича през 2021 година, само че от щаба на немския гранд имат вяра, че ще успят да убедят експерта да се върне на „ Алианц Арена”, четири години, откакто напусна Бавария.

Само преди няколко месеца Пеп Гуардиола е посетил подготвителната база на Байерн, където се е срещнал с част от шефовете на клуба, твърди още Bild.

Сериозен плюс за Байерн е и фактът, че фамилията на испанския експерт не харесва изключително живота в Манчестър и Англия като цяло. Именно заради тази причина Гуардиола към момента има апартамент в центъра на Мюнхен и не има намерение да го продава с концепцията той да бъде употребен от семейството за в бъдеще.

От Bild напомнят също и репликата на Гуардиола, когато той напусна Байерн: „ Ще се върна в Германия още веднъж – може би като треньор…”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР