Шокиращ плакат с френския селекционер Дидие Дешан облечен като затворник

...
Шокиращ плакат с френския селекционер Дидие Дешан облечен като затворник
Коментари Харесай

Идиотска шега с Дешан, Ислямска държава плаши: Ще продължим да ви тероризираме!

Шокиращ афиш с френския селекционер Дидие Дешан облечен като пандизчия с ориентирано оръжие към него е последната опасност на " Ислямска страна ". Техните закани преди международното състезание в Русия идващото лято не престават.

Колажът на Дешан включва текста " Ще продължим да ви тероризираме и да скапваме живота ви " с маскиран джихадист над международния първенец. Франция е от най-засегнатите страни от офанзивите на ИДИЛ до този миг, откакто в офанзива с тир в Ница предходната година починаха 86 души.

Колажът на Дешан, който е разгласен за " зложелател на Аллах ", е дело на медийната фондация Wafa, която играе ролята на медия за терористите, чиято последна цел е да всее боязън измежду футболните почитатели по света.

Това пък идва единствено няколко дни след появяването на постер на Лео Меси, изобразен като пандизчия, който плаче кръв - още веднъж дело на ИДИЛ за опасност на Мондиала.

Миналата седмица пък се появи друга фотография, на която емблемата на Световното състезание е до маскиран въоражен човек пред " Волгоград Арена ", а надписът гласи: " Очаквайте ни ".

Световното състезание в Русия ще се играе в 11 градове от 14 юни до 15 юли, а финалът е на стадион " Лужники " в Москва. Стотици хиляди футболни почитатели се чака да посетят шампионата, само че не е ясно дали заканите на ИДИЛ няма да откажат някои от тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР