Шокиращ инцидент е станал с лидерката на БСП Корнелия Нинова

...
Шокиращ инцидент е станал с лидерката на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Грозен инцидент с Нинова на Сурва в Перник

Шокиращ случай е станал с лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Перник, заяви ZaPernik.com.

По време на факелното шествие за откриването на фестивала “Сурва”, Корнелия Нинова е била изръгана доста жестоко от представител на общинската администрация – зам.кмет, с цел да не може да е преди всичко в редиците на фестивалното шествие, което организира ВИП гостите от постройката на Община Перник до Двореца на културата. Ударът е бил доста недодялан с лакът.

Грозната панорама е шокирала всички наоколо до случая. Станал е заплашителен скандал. Хора са се извикали, че общинарите са се не запомнили.Корнелия Нинова си е замълчала, само че е била ужасно разочарована от отношението.

След това Корнелия Нинова изгледа единствено химна на България от ВИП ложата и я напусна по време на откриването на фестивала “Сурва” и прекара останалото си време измежду хората.

Перничани са я видели да пие непосредствено от бутилката на локален, който не могъл да повярва, че като я поканил да си пийне от ракията му, тя ще го направи.

Според локалната централа на Българска социалистическа партия фотографията, която цялостен Перник твърди, че е колаж на Корнелия Нинова не била колаж, а просто главата й изглеждала по този начин огромна на фотото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР