Шокиращ и малко тъжен обрат предстои в кариерата на малката

...
Шокиращ и малко тъжен обрат предстои в кариерата на малката
Коментари Харесай

Крисия бяга в чужбина

Шокиращ и малко печален поврат следва в кариерата на дребната певица Крисия. 16-годишното момиче обмисля до една-две години да се реалокира да живее отвън рамките на страната. Крисия Тодорова желае да гради кариера в Англия или Америка и споделя, че има ясно построен проект и ще се занимава с поп и джаз пеене. "Целта ми е да основа личен жанр, който да е микс на това, което се слуша, и това, което ми доставя наслаждение ", разкрива Крисия.

По думите на тийнейджърката зад граница е най-хубавото място за развиване. Младата певица твърди, че никога няма да не помни родината си и ще продължи да прави български песни.

Макар Крисия да напусна Слави Трифонов, който я откри за музикалната сцена, съумява да резервира положителни връзки с него и екипа му. Варненката и фамилията й преценят, че певицата би трябвало да продължи с развиването си сама. Ученичката възнамерява и разнообразни планове с интернационалните звезди. Неотдавна тя призна, че приготвя ария с съветската рок сензация Руслан Вега (На снимката). Той наскоро беше в България, където двамата съумяха да се срещнат и да обсъдят бъдещите си взаимни проекти.

Крисия е единствената тийнзвезда, която съумява да резервира детското лъчение и да не натъртва на тежък грим и нищожни облекла. Макар съгласно нея детството й да е отминало, Криси споделя, че на моменти към момента се усеща дребна, писа "България Днес ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР