Шокиращ акт на агресията над деца в София! Малолетните момичета

...
Шокиращ акт на агресията над деца в София! Малолетните момичета
Коментари Харесай

Агресията над деца в затворен комплекс в София

Шокиращ акт на експанзията над деца в София! Малолетните девойки играели на 20 януари вечерта на катерушка пред квартално заведение. Те записвали и клипчета за известната платформа TikTok. Пуснали монета в оборудването и си играели край него, съобщи GlasNews.

Действията им се виждат на запис.

Изведнъж жена почнала да нанася удари на девойките с издължен предмет, наподобяващ сопа. Случаят е от затворен комплекс в квартал " Света Троица ”.

Нападателката е жена, която е подкрепена от мъж, който пречил на девойките да избягат

Децата били нападнати ненайдено от дамата. Тя работи в близкото заведение, а нейният съизвършител е точно притежателят както обекта, по този начин и на въпросните катерушки. Които обаче са предопределени за публично прилагане.

По главите и телата на децата се посипали удари, а по-тежки послествия били предотвратени от намесата на близките. На един от записите се вижда и по какъв начин напададелката с " тоягата " удря едно от девойките, макар че край нея има няколко индивида

Родителите на девойките подали сигнал до Министерство на вътрешните работи.

След намесата на служителите на реда от  Трето районно управление (на МВР), отговарящи за регион " Илинден ", са открити всички очевидци на побоя над децата. Призовани са и биячите им.

Фрапиращата експанзия е снимана от камери за наблюдаване.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР