Шокираните фенове на Мадона, са сериозно притеснени за състоянието й.

...
Шокираните фенове на Мадона, са сериозно притеснени за състоянието й.
Коментари Харесай

Мадона ще свърши като Майкъл Джексън

Шокираните почитатели на Мадона, са съществено обезпокоени за положението й. въпреки към този момент да е изписана от интензивното поделение на клиника в Ню Йорк, където бе призната с тежка бактериална зараза и се наложи да бъде интубирана, към момента съществува действителна заплаха за живота й.

 

Близкият й другарски кръг удостоверява опасенията на почитателите й, че е тръгнала по наклонената повърхност и животът й ще приключи в напълно скоро време освен това трагично като този на най-голямата американска звезда – Майкъл Джексън.

 

Позовавайки се на разкритията на мениджъра й Гай Озири, американските всемирски издания означават, че положението на Мадона в действителност е било доста тежко, толкоз, че околните й са били готови за драматичен край.

 

Изписаната към този момент кралица на попа си е вкъщи в Ню Йорк. Мнозина обаче означават, че тя не е в положение да стане от леглото и продължава да повръща. Здравословното й положение продължава да се утежнява и към този момент турнето й е отсрочено за неопределена дата. Преди да рухне физически в продължение на месец, Мадона била измъчвана от висока температура и пулс, достигащ 120 удара в минута, само че криела това от антуража си.

 

„ Тя още си мисли, че е на 19, и не смее да признае истината – през август става на 65.

Операциите могат да задържат лицето ти младо известно време, само че тялото просто рухва. Надявам се да признае пред себе си, че към този момент е жена от третата възраст и би трябвало да го кара по-спокойно “, съобщи непосредствен до певицата.

 

Мадона се стреми всячески да спре старостта и от известно време наподобява безчовечен, със застинало и подпухнало лице, изгубило способността си за естествени гримаси. Певицата се подлага на изтощаващи организма й процедури, с цел да излъже неособено сполучливо напредването на възрастта, и почитателите й се надяват, че близката среща със гибелта ще я накара най-накрая да се осъзнае.

 

„ Мадж заложи всичко на идното си турне „ Селебрейшън “. Тя желае да си върне и да засенчи настоящите звезди като Тейлър Суифт и Бионсе. За задачата освен работи по 16 часа дневно, само че и се друса със неразрешени стимуланти, с цел да усили силата си. Страхувам се, че това скоро ще се окаже съдбовно и свръхдоза ще я убие като Майкъл Джаксън “, твърди вътрешният човек пред в. „ Сън “.

 

По подигравка на ориста Мадона и починалият й противник освен откриха славата едновременно, само че и са родени в границите на десетина дни през август 1958 година Майкъл умря в далечната към този момент 2009 година

Инфо: Уикенд

Тагове: Мадона Майкъл Джексън турне бактериална инфекция интубация наркотици Гай Озири Тейлър Суифт Бионсе
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР