Шокирани минувачи спипаха групичка от около четирима души да си

...
Шокирани минувачи спипаха групичка от около четирима души да си
Коментари Харесай

Секс оргия посред бял ден в градски парк

Шокирани минувачи спипаха групичка от към четирима души да си вършат секс оргия в парк измежду бял ден. На серия от графични фотоси, направени от очевидците, групичката прави секс в парка Бют към 17:00 часа през вчерашния ден в Кардиф. Градският съвет на града, който дава отговор за ръководството на парка, съобщи, че случаят е обявен на полицията, написа в. " Метро ".

Развратните фотоси демонстрират групичка от към четирима мъже и една жена по какъв начин лежат на одеяла или хавлии под сянката на дърво покрай животинската стена на Замъка в Кардиф. Изглежда, че някои членове на секс групичката не са чисто голи, за разлика от дамата, по чието тяло няма и един конец.

Свидетел, поискал да резервира анонимност, се е прибирал вкъщи, когато е видял разврата. " Свърших работа и се прибирах вкъщи от центъра, през парка. Докато си вървях около замъка, видях по какъв начин две двойки да си вършат пикник. После се вгледах и ми се стори, че една от дамите доста пламенно си търкаше чатала. Затова се загледах и осъзнах какво в действителност те вършат ", сподели той.

По думите му, по-късно той е видял гениталиите на мъж и по какъв начин жена започвала да прави секс с друга жена от групата.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР