Шокирана тийнейджърка разбра, че е била изнасилена от четирима души,

...
Шокирана тийнейджърка разбра, че е била изнасилена от четирима души,
Коментари Харесай

Ученичка разбра, че е жертва на групово изнасилване, след като полицаи й показаха брутално видео от въпросната нощ

Шокирана тийнейджърка разбра, че е била изнасилена от четирима души, откакто шест седмици по-късно служители на реда й демонстрираха видео от нападението, снимано от един от насилниците, оповестява The Sun.  На 17-минутното клипче, направено преди две години, се виждат група мъже, които я атакуват в спалнята. 16-годишната австралийка получила покана за празненство посредством обществената мрежа Facebook. Пристигайки на купона, тя помолила 26-годишен млад мъж на име Тристан да се грижи за нея, след което почнала да се налива с алкохол и да пуши марихуана.


Един от изнасилвачите

Младото момиче изпаднало в положение, в което не можело да каже и дума. Всъщност, на насилниците не им трябвало да приказва. На записа се чува гласа на единия от изнасилвачите, който споделя: " Един по един. Всички ще вършим секс тази вечер”.

В съда момичето не съумяло да си спомни нищо от въпросната вечер. Когато се събудила, а в леглото до себе си видяла Тристан, решила, че той я е изнасилил. Когато служителите на реда й посочили клипчето, на което се виждат още двама мъже, момичето изпаднало в потрес. На фрагментите се чува по какъв начин тя мрънка, че желае да спи, тъй като е изморена, а един от нападателите й споделя, че купонът едвам в този момент стартира.

В съда нападателите настояват, че са почтени по многочислените обвинявания, които са им повдигнати, измежду които полово нахлуване и нанасяне на телесна щета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР