Шокът за Наталия Гуркова от смъртта на съпруга й Джордже

...
Шокът за Наталия Гуркова от смъртта на съпруга й Джордже
Коментари Харесай

Стана ясно кога Наталия Гуркова видяла мъжа си за последно, преди да го убият!

Шокът за Наталия Гуркова от гибелта на брачна половинка й Джордже Михалевич е огромен! Мис България научила за убийството преди броени часове, въпреки че трагичният случай се е случил нощес, твърди hotarena.net. Още не е ясно дали траурната новина е обявена на двете им деца. Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е разстрелян и погубен. Покушението е осъществено през вчерашния ден вечерта в град Бедфордвю в ЮАР, покрай Йоханесбург, написа Блиц.

По информация на локалните управляващи, мъжът е убит на светофар Бедфордвю. Агенциите обаче не оповестяват името на Михалевич. Става ясно, че той е починалия от проверяващата журналистка Манди Уинър. Чрез обява в обществената мрежа " Туитър " тя разкрива елементи към случилото се.  Съпругата му Наталия Гуркова разбрала едвам преди часове за кончината на мъжа си, така  като тя останала в България. Болката била още по-голяма, защото двамата се видели за последно към 13 септември, твърди още hotarena.net.

Тогава фамилията се появи на разкриване на столичен нощен клуб, като всички установяваха, че макар 15-те години от връзката си, любовта сред тях е освен още жива, само че и по-силна от всеки път. През януари Наталия и Джордже отпътуваха за Дубай, където отпразнуваха петнадесетата си годишнина дружно. Михалевич заведе жена си точно там, където са се влюбили.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР