Шокът от тази раздяла все още не е отминал. За

...
Шокът от тази раздяла все още не е отминал. За
Коментари Харесай

Първи коментар на Дебора-Лий след раздялата с Хю Джакман

Шокът от тази разлъка към момента не е отминал. За доста хора е удивително по какъв начин Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес - двойка, която сме виждали щастлива десетки пъти по всемирски събития, реши да се раздели след 27 години брак.
 Хю Джакман и Дебора-Лий след новината за развода - по какъв начин ще разделят голямото си благосъстояние двамата артисти
Как Хю Джакман и брачната половинка му Дебора ще разделят голямото си благосъстояние

Говорим за 290 милиона $

Какви тъкмо са аргументите за решението на 54-годишния артист и 67-годишната продуцентка надали ще разберем. обявиха, че се разделят " другарски " и че най-важно остават децата им - 23-годишният Оскар и 18-годишната Ейва.

Ето че на Дебора-Лий обаче й се наложи да разяснява пред медиите раздялата. Това стана, откакто австралийските радиоводещи Кайл Сандиландс и Джаки Хендерсън по простъпка набраха номера й, до момента в който са в ефир.
 Снимка 634011

" Наистина те набрахме без да желаеме. Не е нещо нагласено. И няма да питаме нищо. Обичаме те и се надяваме, че си добре ", споделят двамата, когато Фърнес подвига телефона. " Благодаря ви. Наистина го правя оценка ", дава отговор тя.
 Снимка 490652

Сандиландс въпреки всичко споделя, че е прекомерно рано да чакат коментар от нея, само че въпреки всичко се надява тя да ги потърси, когато е подготвена да приказва, пишат Hello. На това Дебора Лий-Фърнес дава отговор още веднъж с " Благодаря ". Явно занапред ще научим повече за това по какъв начин се развива нейният, както и животът на Хю Джакман след раздялата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР