Шок, възмущение и засилени проверки в италианския курортен град Римини

...
Шок, възмущение и засилени проверки в италианския курортен град Римини
Коментари Харесай

Италиански град в шок от групово изнасилване на туристка

Шок, отвращение и засилени инспекции в италианския курортен град Римини след груповото обезчестяване на полска туристка и побоя над нейния другар в нощта на петък против събота, пишат вестниците " Република " и " Кориере каузи сера ".

Осъдиха афганистански младежи за групово обезчестяване в Австрия

Туристите пристигнали в Италия като част от по-голяма група поляци. В нощта на петък против събота двойката излязла на разходка по плажа и била нападната от четирима мъже. Според описанието те говорели недобър британски, били с по-тъмна кожа, само че не черна. Предполага се, че един или няколко от тях може да са мароканци. Нападателите пребили поляка и той изпаднал в безсъзнание. После изнасилили момичето. След това ги изоставили на плажа. Момичето съумяло да се добере до близка улица и там му помогнала продажница. Сега двойката е в болница. Следователи разпитват жертвите.

Скандал в Германия след ареста на афганистанец за обезчестяване и ликвидиране

 Полицията в италианския град Римини проверява групово обезчестяване на полска туристка и побой над приятеля й БГНЕС
След това нахлуване, групата от четирима мъже атакувала същата нощ транссексуала жена. Тя била също изнасилена групово и изоставена в безпомощно положение на улицата.
Жителите на Римини бяха потресени от експанзията. Кметът Андреа Няси сподели, че общината ще се конституира като гражданска страна по делото против четиримата нападатели, когато бъдат хванати, и ще упорства за оптималната присъда за тях.

Бездомник умря след варварска демонстрация на принуждение в Италия

 Полицията в италианския град Римини проверява групово обезчестяване на полска туристка и побой над приятеля й БГНЕС
Той сподели, че Римини показва цялата си поддръжка за потърпевшите в нападенията. По тематиката Датчанка стана жертва на групово обезчестяване в Индия Германска активистка скрила групово обезчестяване от мигранти Момиче се самоуби в Мароко, станало жертва на групово обезчестяване Жертва на групово обезчестяване в Пакистан стана модел (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР