Шок в метъла! Хард рок певецът Андрей Чолаков стана фолк

...
Шок в метъла! Хард рок певецът Андрей Чолаков стана фолк
Коментари Харесай

Зловещо! Заплашват металист, пропял чалга

Шок в метъла! Хард рок артистът Андрей Чолаков стана фолк звезда, а някогашните му почитатели и сътрудници сипят закани по него, научи HotArena.

Младежът, който бе фронтмен на рокаджийска тайфа, изведнъж реши да забие чалга ритми. Но не се отхвърля от нито един от двата стила и се изявява и на двете подиуми.
А това не се харесва на част от феновете му.

„ Крайно неуместно е метъл почитателите да изпитват ненавист към чалгата и нейните фенове. Все отново приказваме за музика, няма значение в какъв жанр е ”, прям е до болежка Анди.
Заради сходно мислене обаче, той си навлича гнева на десетки фенове, които му изпращат гневни писма в обществените мрежи.

Някои от тях стигат до прекаленост и му пожелават заболявания, както и да му се случат единствено неприятни неща. Въпреки нападките, Андрей не се отхвърля от професионалния си път и е решен да се развива и в двата музикални стила.

И признава, че няма музика, която не би правил, написа " България през днешния ден ".

За новото си амплоа той отряза дългите си коси и предложения някогашната мис Плеймейт Жанета Осипова за присъединяване в клика към парчето „ Забравена загадка ”. Провокацията е реалност, когато хубавицата захвърли облекла във видеото.

Певецът доби известност с присъединяване си в „ Гласът на България ”, където направи метъл версия на ария на Милко Калайджиев. Той не съумя да впечатли журито, само че за нула време записа три части по-късно.

Отделно от чалга плановете, Андрей оглавява и лична метъл група ANONYME. А от дребен интензивно се занимава с музика, като свири на китара, бас и пиано.

„ След като стартирах поп фолк кариерата си, доста хора от ъндърграунд средите се обърнаха против мен. Повечето от тях бяха такива, с които съм бил в действителност правилен през годините.

На мен не ми пука въобще, в случай че би трябвало да съм почтен ”, споделя още Анди.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР