Шок и ужас в сайтовете за видео споделяне! Брандове плащат

...
Шок и ужас в сайтовете за видео споделяне! Брандове плащат
Коментари Харесай

Ало, Социалните! Плашат Непълнолетни Ученици С Цел Реклама

Шок и смут в уеб страниците за видео шерване! Брандове заплащат за реклама, а резултатът – изплашени малолетни възпитаници, видя Secret.bg.

Става въпрос за следващата дивотия на фризьора с упоритост за звезда Ивайло Колев. След като преди месеци се правеше на публицист и организираше изявленията с известните си клиенти, в този момент коафьорът е решил да ги плаши.

Случайно или не измежду първите, попаднали в клопката, са невръстни възпитаници – Десита и Емрах. Първата е ученичка в Бургас и има подписан контракт с фолк артиста Галин. Емрах пък е наследник на Тони Стораро.

Двамата без да знаят са включени във финансиран от известна верига заведения за хранене план “Прецакване в салона”, в който посредством скрити камери демонстрират по какъв начин плашат клиенти.

Емрах е бил “поръчан” от приятеля си Денис Теофиков. Във видеото се вижда по какъв начин служителка в салона на Ивайло цапа мивката с алена багра, а по-късно и ухото на наследника на чалга иконата. Секунди по-късно стартират викове, а повода, че му е “порязала” ухото, при което малолетният изпада в суматоха.

 emrah

В суматоха изпада и певицата на Галин – Десита. Бургаската ученичка е “прецакана” от колежката си Лидия. Докато двете са в салона, при тях влиза другар на Ивайло. По сюжети моли за вода, тъй като не се усеща добре и след секунди устата му стартира да  се пени и младежът припада. Малката Десита изпада в потрес и замръзва на място.

Екипът на Secret.bg почита всеки рекламен трик, само че не и в случай че са въвлечени малолетни лица, изключително по този метод. Призоваваме управляващите да се самосезират и сходни извращения да бъдат прекратени, а отговорните – осъдени!
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР