Шок! Ето коя е жената, отнела девствеността на Слави Трифонов

...
Шок! Ето коя е жената, отнела девствеността на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави Трифонов скочи срещу кмета на Стара Загора

Шок! Ето коя е дамата, лишила девствеността на Слави Трифонов Ах, този Слави Трифонов! Ето по какъв начин работи на красивите дами Eкшън в bTV! Халваджиян и куп публицисти нападат медията

Шоуменът Слави Трифонов изрази недоволството си против самодейност на кмета на Стара Загора Живко Тодоров, която се състои в набиране на средства в помощ на община Париж след пожара засегнал катедралата ``Нотр Дам``. Мнението си Трифонов изрази на страницата си във Facebook, написа обстоятелства.бг.

Ето и какво написа Слави Трифонов:

``Вчера кметът на Стара Загора Живко Тодоров е оповестил акция. Кампания, в която Община Стара Загора ще набира средства, с цел да подкрепи община Париж след пожара на катедралата " Нотр Дам ". Няма неприятно, хора сме, би трябвало да си оказваме помощ. Но...
Кметът на Стара Загора Живко Тодоров е българският Анри Пино. Анри Пино дава 100 милиона персонални средства, а Живко Тодоров събира пари от жителите, които са го избрали. Щедър си ти, Живко, великодушен!
След като вожда на Живко - Бойко Борисов, разгласи, че България е подготвена да помогне на Франция, в този момент и Стара Загора ще оказва помощ на Париж. Тук българският народ има сентенция – “Видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала крайник ”. Само дето у нас и волът е жаба…но както и да е.
И изобщо - това Стара Загора и България да събират пари за Париж и Франция е все едно Сомалия да събира пари за храна за Англия, тъй като ги чака апетит след Брекзит``.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР