Шофьорската книжка на носителката на приза „Мис България 2007“ Юлия

...
Шофьорската книжка на носителката на приза „Мис България 2007“ Юлия
Коментари Харесай

КАТ взе книжката на Мис България Юлия Юревич, ето защо

Шофьорската брошура на носителката на наградата „ Мис България 2007 “ Юлия Юревич е била отнета в средата на декември 2018 година поради неплатени санкции в размер близо 7000 лв., написа HotArena.
Според думите на чиновник на КАТ пред „ Уикенд “ хубавицата е останала без удостоверение за ръководство на МПС, откакто била спряна за рутинна инспекция от патрулен екип на влизане от София. Проверката на катаджиите открила, че за отминалите 2 години родената в Козлодуй дългокрака красавица е натрупала десетки санкции за шофиране с висока скорост, като редовно е забравяла да оправи актовете си.
Така размерът на финансовите наказания достигнали сумата от 7000 лв.. Нарушенията на Юлия обаче не били задоволително тежки, с цел да остане без шофьорска брошура за дълго време.
„ Тя ще получи документа си, когато си оправи санкциите, както е по закон “, разяснява представител на КАТ. Миската с украинска жила от дълго време е известна с любовта си към рисковите спортове включително и шофиране на високоскоростни мощни коли.
През годините Юревич постоянно е взела участие и в рали надпревари и нееднократно е достигала до призови места в класирането.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР