Шофьорка от щата Масачузетс застреля друг водач, понеже той я

...
Шофьорка от щата Масачузетс застреля друг водач, понеже той я
Коментари Харесай

Кървава саморазправа: Шофьорка преследва и застреля мъж заради засичане на пътя

Шофьорка от щата Масачузетс простреля различен лидер, тъй като той я засякъл с колата си. След това дамата написала във Фейсбук, че тя е предизвестила умрелия: " Не ме карай да те санкционира ", оповестява " Ню Йорк Поуст ". 20-годишната Грасиела Паулино беше задържана в Лоуъл, по обвиняване в убийството на 34-годишния строител Марк Дево, която я засякъл, когато се прибирал от обедната си отмора. Според думите на неговия другар Брайън Дайгле, който по време на убийството също е бил в колата, Грасиела ги преследвала след случая на пътя.


Марк Дево и Грасиела Паулино

Когато мъжете стигнали до строителната площадка, момичето почнала да им крещи и сред Марк и Грасиела избухнал спор. Когато Брайън видя, че обвинената се протегна към лявата част на колана, той споделил: " Да забравим за това, това е просто едно момиче. "



Приятелите траяли да вървят, само че момичето траяло да ги преследва и, минавайки около тях, разкрила огън. Марк бил ранен в гърдите и по-късно се свлякъл до железна ограда.



Два часа след случая Грасиела разгласила озлобен пост във Фейсбук: " Опитвах се да предупредя, пробвах се да кажа, помолих да спреш, с цел да не ме накараш да те санкционира ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР