Шофьорка на камион се надява да спечели тазгодишното издание на

...
Шофьорка на камион се надява да спечели тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Шофьорка на камион влиза в горещо състезание Мис Бум Бум СНИМКИ 18+

Шофьорка на камион се надява да завоюва тазгодишното издание на Мис Бум-Бум.

Престижното съревнование е годишен конкурс за хубост, провеждан в Бразилия, който увенчава дамата с най-хубавата плячка в страната.

Журналистът и бизнесмен Какау Оливър е индивидът зад събитието, в което 27 състезателки се борят за лъскавата корона. Последната жена, която се кандидатира за състезанието, потвърждава, че дамите могат да създадат всичко.

Джули Фигуейро - шофьорка на камион, постоянно се " бори " с тролове в нета, които настояват, че не може да работи, разкрива тя пред Daily Star.

Сега тя е на втора позиция в онлайн гласоподаване, което се организира на уеб страницата незабавно преди финала, който е плануван за август в Сао Пауло.10 съдии ще изберат притежателката на най-красивото дупе в Бразилия, като Джули сигурно е измежду фаворитките.

„ Когато пристигах във компанията да натоварвам или стоварвам камиона, идваха и ми оглеждаха облеклата. Помолиха ми да ги сменя или няма ме позволен да работя, тъй като са доста разкриващи. Веднъж едвам не припадна тъй като трябваше да нося пуловерв адска горещина "., спомня си шофьорката.
Вижте тази обява в Instagram.

Тя разкрива някои неудобства от това да си жена водач на камион - като позлването на тоалетна или баня по пътищата.

" Колегите мъже къпят на бензиностанции, рядко обаче имаше дамска баня. Бях длъжна да употребявам мъжката. ", признава Джули.

Вижте тази обява в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР