Шофьорка, чиято кола била открадната, намери хитър трик, с който

...
Шофьорка, чиято кола била открадната, намери хитър трик, с който
Коментари Харесай

Жена открадна, колата си от крадците, които ѝ я свиха. Как успя?

Шофьорка, чиято кола била открадната, откри остроумен трик, с който да си я върне назад.

Джо Кумбс била с разрушено сърце, когато една заран се събудила и видяла, че Land Rover-а ѝ липсва. Лондончанката постоянно паркирала на предпазен частен паркинг.

Тя решила да не чака полицията да открие возилото ѝ, по тази причина взела нещата в свои ръце. За задачата тя употребила телефонът си и GPS тракер.

Джо си спомнила, че застрахователната ѝ лавица идва с GPS тракер, инструмент, който пресмята благите, които се изминават всеки месец.

„ Видях, че колата ми е взета в 04:34 часа, карана на една миля. Паркирана за 40 минути. Карана още веднъж още една миля и още веднъж е паркирана. Това продължи няколко пъти, до момента в който най-после не беше паркирана на 2,9 благи от вкъщи ми, “ споделя тя.

„ Отново се обадих в полицията. Казаха ми да си взема ключовете и да отида да взема колата. Мислех, че ще дойдат, само че не, явно щеше да е по-бързо, в случай че го направя сама, “ добавя дамата.

Крадците даже сменили номерата на колата, само че тя знаела, че е нейната.

След като съумява да „ открадне “ Rover-а си от крадците, Джо е извънредно горда и удовлетворена от себе си. Тя въпреки всичко взима и ограничения. Купува си заключващо кормилото устройство за по-голямо успокоение.

Броят на откраднатите транспортни средства в Обединеното кралство се е нараснал с 3% през 2021 година, съгласно данните на Агенцията за лицензиране на водачи и транспортни средства.

Полицията оповестява, че 48 400 транспортни средства са откраднати за годината - спрямо 46 800 през 2020 година

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР