Шофьорите във Варна изпаднаха в люти спорове по темата дали

...
Шофьорите във Варна изпаднаха в люти спорове по темата дали
Коментари Харесай

Този въпрос побърка шофьорите във Варна!

Шофьорите във Варна изпаднаха в люти разногласия по тематиката дали им би трябвало винетка, с цел да стигнат до Златни пясъци без заплаха да бъдат санкционирани.

Мненията по тематиката са разнообразни, по тази причина четец изпратил писмо до „ Петел “ с искане да бъде даден явен отговор на въпроса.

Ето какво написа той:

„ Обръщам се към вас за помощ и подпомагане след разразил се плевел спор във варненските фейсбук групи, че от 20 юни 2017г. се изисква винетка за Златни пясъци. Моля да отправите питане към КАТ- Варна и да публикувате отговора им, от това лято би трябвало ли винетка за Златни Пясъци и всекидневния патрул на кръговото Т-образно за Аладжа манастир и Златни Пясъци ревизира ли и глобява ли от през днешния ден по 300 лв. за липса на винетки на коли в региона на Златни Пясъци? “

Изданието препратило питането до институциите, само че към този момент още не разполагаме с формален отговор, който да обясни обстановката един път вечно.

От пресцентъра на ОДМВР – Варна дали отговор, че не би било правилно от Пътна полиция – КАТ да разясняват проблема. Служителите на дирекцията са задължени да упражняват надзор по осъществяване на разпорежданията, само че самите те не дефинират дали да има знак за условие на винетка и къде би трябвало да бъде подложен, изясни представител на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

От пресцентъра на община Варна дали обещание да дадат публично мнение, само че такова още не е получено.

Ситуацията със знаците за винетки по пътя Варна – Златни пясъци и неяснотите към тях не са от през вчерашния ден. Още преди 6 години в общината се води подобен спор, като той стигна и до съвещание на общинския съвет.

Принципно, на варненските водачи не им би трябвало да имат винетка, с цел да стигнат до Златни пясъци, беше изяснено тогава. Все още институциите обаче не са дали явен отговор дали нещо се трансформирало оттогава до в този момент.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР